DE VITAMINE KANTINE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1082 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Vitamine Kantine. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 13:26 De sandwiches zijn echt zo vreselijk lekker. Daarbij zijn de drankjes van de vitamine kantine heel lekker en weer eens wat anders.
22 feb 2024 om 8:41 Netjes op tjjd bezorgd! Weer heerlijk gegeten!!!
21 feb 2024 om 15:33 Heerlijke sandwiches
8 feb 2024 om 13:37 Ben blij met de Vitamine Kantine. Het is eten is altijd van goede kwaliteit en gezond, een welkome aanvulling op de werkdag.
7 feb 2024 om 12:07 Netjes op tijd bezorgd! Was weer heerlijk!
2 feb 2024 om 19:05 Was weer heerlijk!!
31 jan 2024 om 13:44 Was heerlijk!!!
25 jan 2024 om 10:43 Eten kwam keurig op de afgesproken tijd binnen. Burger was niet heel warm meer, maar had wel een goed broodje. Jammer dat er geen sides (zoals de gepofte zoete aardappel of aardappel wedges) meer te bestellen zijn.
23 jan 2024 om 21:30 Heerlijk eten kipwrap
20 jan 2024 om 15:12 Verschrikkelijk duur voor een amper belegde droge boterham. Zonde van het geld. Als je goed wilt lunchen zou ik hier geen broodje bestellen
21 dec 2023 om 20:48 Lekker eten. Helaas te laat bezorgd. Als je een bepaalde bezorgtijd aangeeft, hoop je ook dat het dat tijdstip bezorgd wordt.
7 dec 2023 om 18:07 Top! Snelle vriendelijke bezorging en lekker gezond eten. Ook heel fijn dat je er koffie kunt bestellen!